Първоначално публикувано от Kris
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа 33 в изобилие
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеТази бялата 33 не беше ли преди с русенска регистрация ?
Comment
-
Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщението няма де да ходиАlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщениеМежду другото до твоя сервиз преди да влезеш през бариерата в уличката в дясно стоеше една бяла 33-ка с една чистачка спортен волан и червени пружини имаш ли няква информация и дали е тя????
Comment
-
Първоначално публикувано от stiga4a Покажи съобщениеБеше слънчев летен денкогато един приятел ми предложи да си купя алфа 33. На следващия ден си я огледах, но не можах да я пробвам, защото беше със счупена рейка. След едноседмично мислене си купих колата и започна голямото търсене на рейка. Ходих по автоморги, звънях на обяви, но без успех, като изключим, че попаднах на едно място, където ми искаха 120 лв за рейка 2ра употреба, без гаранция. След двумесечно търсене, стигнах до извода, че трябва да си купя още една 33. Речено, сторено! След още седмица си имах втора 33 в перфектно състояние, но за жалост спряна от движение, месец преди да я купя. И така първата алфа имаше рейка от новия донор. Съвсем случайно се натъкнах на още една алфа 33, но 4х4 и не можах да устоя и реших да я взема и нея и да си направя алфа номер 1 4х4. След дълги премеждия се натъкнах на алфа номер 4 .. и нея си купих, но тя е за друг проект
Отначало реших да започна моя проект с алфа номер 3, която е 4х4 и да го прехвърля на алфа номер 1. Разглобих я изцяло, но падна снегът и стана много студено и замразих проекта.
Вече се чудя обаче има ли смисъл или да разпродавам всичко.
Снимки не съм правил на алфите, но като се позатопли може да кача малко снимки.
Някой ако му трябват ЧАСТИ да ми пише
Ама тц...
Някой да знае какъв е модела, номера и тнт...?
Comment
-
Първоначално публикувано от 125italrojo Покажи съобщениеИмам ей тая хубавица, обаче ми се скапа едната дюза на инйекциона (така ми каза доктора от Бош) и сега вече 2 месеца си търся
Ама тц...
Някой да знае какъв е модела, номера и тнт...?
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКолега, не може да посваш във всички теми един и същи пост.Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКолега, не може да посваш във всички теми един и същи пост.
Иначе "сори"Last edited by 125italrojo; d.m.y г., 19:23.
Comment
-
Първоначално публикувано от stiga4a Покажи съобщениеАлфа 1 - Аlfa Romeo 33 1.7IE 107hp 91г
Алфа 2 - Аlfa Romeo 33 1.3 91г, боксер
Алфа 3 - Аlfa Romeo 33 4х4 не съм сигурен за кубатурата, но мисля, че е 1.5, боксер, 89г
Алфа 4 - тя е съвсем друг проект, тя не влиза в тази идея
ПС Наистина ми напълниха двора и даже и улицата отпред
Е ти ако кажеш,че нямаш място е при Ици какъв голям двор има
пък и нещо ако не ти е ясно началството ще ти го обясни!
много каляски имате брейLast edited by lancione; d.m.y г., 07:51.LANCIA DELTA TD ex
ALFA 147 JTD 16V powered by TST-Racing
Comment
Comment